Hvad sker der når du trækker vejret? Hvad længes du efter?

Igennem livet oplever vi kriser, der kan være svære at håndtere, og hvor familie og venner ikke altid er tilstrækkelig hjælp. Måske det endda kan være svært at tale med andre om det, som vi kæmper med? Nogle vælger i sådanne situationer at gå i terapi. 

Igennem terapi er det muligt at skabe et nærværende rum. Her kan tanker og følelser udfolde sig frit og vi kan opnå en større bevidsthed om os selv. På den måde kan vi styrke vores selvværd og vi kan blive mere bevidste om vores liv. Vi kan lære at rumme følelser, opnå indre ro, glæde og styrke kontakten til det dybere jeg, der ligger bag vores umiddelbare selvforståelse og ydre personlighed.

Ved at arbejde med forskellige lag af denne dybere identitet, lærer vi os selv bedre at kende og får mulighed for at finde vejen hjem til os selv. I terapi kan du opdage, at du kan få adgang til ressourcer, som du måske ikke er opmærksom på, at du indeholder.

Rejsen starter altid i os selv og terapi kan være er en god støtte.

Min psykoterapi bygger på psykoterapeutuddannelsen fra ID Academy, der er gennemgået og evalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser. Uddannelsen opfylder på alle punkter fuldt ud disse kriterier.

Terapien er omfattet af fuld tavshedspligt og i overensstemmelse med ID Psykoterapeutisk Forenings etiske regler.

Læs mere om ID- Academy her